Søren Grønbæk Svendsen

Denne rejse vil blive fyldt af storslåede natur- og sejlads oplevelser, og jeg er stolt af at kunne være en del af den.

Titel Styrmand | Født 1980
Deltager i hele perioden

Curriculum Vitae

Arbejdsområde

Det meste af mit sejlende liv har jeg sejlet med sejlskibe af samme type/størrelse som “ACTIV”. Først som elev på statens skoleskib “Danmark”, siden på professionel basis på Skonnerten “Madonna”, Bramsejlskonnerten “Activ” (ad flere omgange), samt på skoleskibet “Danmark” hvor jeg var en del af den faste besætning, med funktion af underviser. Imellem disse jobs har jeg sejlet i handelsflåden, i noget så forskelligt som fragtskibe, stenfiskere, supply, SAR og servicering af boreplatforme på dansk sektor

På denne tur kan jeg bidrage med mine fagmæssige kompetencer, mit kendskab til netop Activ, samt forestå lidt let undervisning i den praktiske del af sejlads med sådan en bramsejlskonnert, til hvem der måtte ønske det.

Min erfaring med Nordatlanten er ret sparsom. Jeg har dog så sent som feb. 2011 sejlet til Vestmannaeyjar, Island, hvor jeg var overstyrmand på en sandpumper.

Uddannelse

Jeg er uddannet sætteskipper fra Marstal Navigationskole, hvilket tillader mig at sejle som kaptajn på skibe op til 3000 BT.

Jeg var elev på skoleskibet Danmark.