Den indre tøserøv
Og hvad er der så at sige til det..? Det’ sgu fedt! Trine Simonsen 21 july

Den indre tøserøv

Er lidt blank.  Er blevet spurgt, om jeg vil skrive lidt til bloggen om, hvordan det er at være eneste pige ombord på Ekspeditionsskibet Activ.

Skrevet af Trine Simonsen | 21 July 2011
Kategori Activ | Periode Danmark-Island

Mere om "Den indre tøserøv"

Ahh, den eneste har jeg ikke helt været. Har haft hyggeligt kvindeligt selskab af Webmaster Mille og Hildur fra North Sailing på turen fra Danmark til Island. Men som en del af besætningen (noget af vejen), er jeg den eneste. 

Og hvad er der så at sige til det..? Det’ sgu fedt! Jeg holder meget af drengene.  Der er ikke noget bitcheri, og her bliver talt lige ud af posen. Selv piger kan godt blive trætte af pigefnidder.

Vågner man morgensur og sætter sig op i køjen, bliver surheden hurtigt erstattet af et lille smil, når man kigger over på tre drenge, der skiftevis ligger og fiser og snorker for så senere at begynde på at drille hinanden. Det kan man da kun blive i godt humør af og er ikke selv for fin til at deltage.

Mange spørger tit, om det ikke er hårdt at være ene tøs.  Og nej, bestemt ikke… man udvikler bare sin indre tøserøv.

Men alt er jo ikke kun løjer på et sejlskib. Når der skal brækkes hårdt af i skøder og fald, og pigemusklerne ikke længere rækker, er det fedt at få hjælp fra to fyre, der bare kaster sig i tovværket og får sejlene til at stå perfekt.

Et par ord om drengene ombord:
Søren Svendsen: Et smukt menneske. Bo Fyllgraf: Nem at holde af - Svær at holde ud.  Simon Rubaudo: Manden der forstår at servere en ordre på et sølvfad. Richard Gregson:  Stop rubbing it. Jonas Bergsøe:  Manden med forstanden.